domingo, 22 de marzo de 2015

Què sap i què opina Eric Singer sobre la versió 2 de KISS?Extracte de l'Entrevista de Marko Syrjala per This Is Rock Juny 2013

EL FUTUR KISS

Marko: Hi ha alguna cosa que realment confon als fans de KISS ara i és el que es diu de la versió 2 de KISS. Realment es parla amb serietat d'això dins de la banda?

Eric Singer: Sempre em crida l'atenció quan la gent, per exemple l'altre dia a Hèlsinki, els fans em preguntaven "quan tornareu a Hèlsinki?",O sigui, "Som aquí ara. Per què us preocupa la propera vegada? " En altres paraules, és així de simple, potser que ho estigui simplificant massa, però no es pot canviar el que ja està fet i no es pot saber el que passarà demà.

Per a mi cal prendre’s les coses dia a dia. Tothom es preocupa "Què passarà demà? Què serà el següent? " O parlen del que ja va passar o del que pot passar en lloc de agafar-se un moment per viure l'aquí i ara, i gaudir. Ara hi ha shows de KISS als quals anar i gaudir, només disfruteu del que hi ha. Aprofiteu al màxim perquè arribarà el dia en què ja no hi serà. I encara que a algunes persones això els hi sembli bé, hi ha gent que estranyarà la banda i estarà trist quan acabi. I arribarà el dia en què acabi. Què passarà en el futur? No ho sé. Si és que s'intentarà que hi hagi alguna mena de pròxima generació de KISS o una altra versió de la banda, no puc preocupar-me per això. Només puc preocupar-me pel que passi avui.

Sé que Gene i Paul van dir el que hagin dit, i en algun punt pot haver estat com se sentien. Ells potser decideixin abaixar la persiana i així és com acabarà. Ells poden decidir "No, volem que hi hagi una versió de KISS activa, així que intentarem donar-li un altre enfocament."

 No tinc idea, no tinc cap implicació en aquest tipus de decisions. I si em pregunteu què sento al respecte, no tinc una postura al 100%, he de ser honest, no sé realment el que sento sobre això. Tinc una barreja de sentiments. A vegades penso, "Serà possible?" Si és possible i té èxit i funciona, llavors genial. Però simplement no sé com es pot fer que alguna cosa així funcioni. Per a mi, aquesta és la pregunta, Com.

Marko: Però si això succeís d'una manera o altra, tu i Tommy estaríeu involucrats?
Eric Singer: Que si seríem Tommy i jo amb dos tios o un grup completament nou? No ho sé. No ho crec. En la meva opinió personal no crec que Gene i Paul puguin marxar i tot i així ... No dic que no pugui haver alguna versió de KISS fent el que es fa ara, no sé com es faria això. Una cosa que la gent oblida i no és falta de respecte, és que la raó per la qual som aquí és pel que els quatre originals van crear. I jo sempre he estat molt respectuós d'això. És per Ace, Gene, Peter i Paul.

No hi ha manera de negar això i ho sabem tots. No hi ha discussió. Ningú intenta reemplaçar a ningú, no es tracta d'això. El fonamental és que la banda ha anat i vingut amb diferents membres però sempre han estat Gene i Paul. Ells sempre van voler començar la banda, van escriure la majoria del material i van cantar la majoria de les cançons. Sempre han estat ells els líders de la banda. Bàsicament ha estat la seva banda des del dia un. Sense importar el que la gent vulgui acceptar. Potser KISS va ser una societat a parts iguals al principi. Però cal recordar que aquests tios o es van anar o van ser expulsats en diferents moments. Però Gene i Paul sempre han estat els pilars de la banda, i han capejat els èxits i fracassos i tots els alts i baixos. Ha estat una muntanya russa i ells l'han muntat amb tots els canvis en tots aquests anys, així que mereixen el crèdit de poder mantenir la banda viva.

Passa el mateix amb Alice Cooper, quanta gent ha estat en la seva banda. Ara se'l considera un artista solista, però originalment Alice Cooper era el nom de la banda, era una banda, els membres originals. I en algun moment va esdevenir una artista solista i va poder fer-ho sol. I tot i així pot sortir de gira cada any. No és cap falta de respecte a ningú de la banda d'Alice, perquè jo he estat un d'aquells tios en aquesta banda durant moltes gires. A Alice li encanta tenir bons músics en la seva banda. Però al final del dia, la gent va a veure a Alice Cooper.

No els importa un rave, sense oblidar que molts són fans d'alguns membres d'aquesta banda, qui toca la bateria. Diran, "És genial perquè Eric, de KISS està tocant la bateria." Però a la major part del públic, no li interessa. Si no estic jo, igualment aniran a veure'l perquè els interessa Alice. I crec que és el mateix, mentre tinguis a Gene ia Paul a la banda.

La gent sempre ha volgut veure KISS, volien veure'ls amb Eric Carr, amb Bruce, amb Vinnie Vincent, Mark St John que mai va tenir realment l'oportunitat d'estar a la banda. Els fans han vist diferents versions de la banda.

Cada fan depenent de quan va conèixer a KISS va créixer amb una versió diferent. Per a molta gent és la versió de Revenge amb la qual van créixer. O potser la de Crazy Nights o Asylum o potser Creatures of the Night amb Vinnie i Eric Carr I en dir això em refereixo a que totes les versions de la banda tenen validesa. Perquè per a algunes persones aquella és la versió de KISS, però tots sabem que sense la versió original, cap de nosaltres tindria una història per explicar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario