KISS ARMY CATALUNYA

BENVINGUTS A KISS ARMY CATALUNYA!

- L'objectiu principal és ser capaç de gaudir de KISS en el nostre propi idioma, i per coneixer tants fans de parla català com sigui possible dins del nostre territori i arreu del món.
- Organitzar tot tipus d'activitats relacionades amb la banda, recopilar i difondre informació actualitzada i assistir junts a tants concerts de KISS com puguem!

- Aquest és un espai plural, intercultural, multiètnic, multilingüe, on ningú serà discriminat.
- Totes les publicacions per part dels administradors es faran en català, però, com a grup multilingüe que som, els membres tindran llibertat per publicar els seus comentaris, notícies, etc, en qualsevol altra llengua que desitgin.
- Aquest és un grup per reunir tots els fans de KISS de parla catalana per divertir-se i compartir la nostra passió per KISS.
- Es prendrà una acció immediata davant qualsevol forma de falta de respecte cap a qualsevol membre del nostre grup, de la banda o les nostres activitats.- Tots els suggeriments de millora serà benvinguts.
 
Ubicació
- El territori català i les regions de parla catalana
Catalunya es troba a la part nord-oriental de la península Ibèrica, té una superfície de 32.000km2 (similar a Holanda) i té una població de més de 7.000.000 de persones. La seva capital és Barcelona.

Encara que unida a Espanya pel matrimoni entre Isabel I de Castella i Fernando II d'Aragó en 1469, Catalunya era un estat sobirà i un regne en si mateixa fins al 1714, quan el rei espanyol Felip V va decidir envair Catalunya i prendre possessió del territori, al fi de la Guerra de Successió, la crisi mes gran en la política europea fins llavors.

Les institucions polítiques catalanes van ser prohibides igual que el seu llenguatge, les seves universitats, i la seva cultura.

Mantenint la seva identitat, cultura, llengua i patrimoni contra vent i marea durant aquests segles, la situació actual de Catalunya es pot comparar a la d'Escòcia o Quebec, a la recerca de la lliure determinació i la independència d'Espanya.

És de coneixement comú que moltes bandes criden "Barcelona, ​​ESPANYA!" durant els seus concerts i son escridassats ... aquesta es la raó!

La Llengua Catalana
Les regions  de parla catalana inclouen  Catalunya, València
i les Illes Balears a Espanya, Pirineus Orientals a França, Algeró
a Sardenya-Itàlia i Andorra.
Les persones catalano-paralants, sigui natius o per elecció sumen 11.000.000 a tot el món. És el 13é idioma més parlat d'Europa i el vuitè idioma més utilitzat a la blogosfera.

El domini d'internet .cat és el primer que es concedeix a una comunitat lingüística i cultural, la catalana, i ha contribuït a situar el català en una posició privilegiada en el món de internet. 


Objectius generals i específics
- L'objectiu principal és ser capaç de gaudir de KISS en el nostre propi idioma, i per conèixer tants fans de parla català com sigui possible dins del nostre territori i arreu del món.
- Organitzar tot tipus d'activitats relacionades amb la banda, recopilar i difondre informació actualitzada i assistir junts a tants concerts de KISS com puguem!
- Obtenir estatus de oficialitat per part de la banda. Tenir una KISS ARMY CATALUNYA oficial  farà que el somni de milers de fans catalans es facin realitat!
 Activitats
- Un event notable va ser l'organització d'una KISS EXPO en La Fira Internacional del Disc de 2012 a Barcelona.
David Busqueta i fill, van crear una exposició d'objectes de col · lecció de KISS que es van reunir durant més de 30 anys, varem montar un stand juntament amb KISS ARMY SPAIN i els KISS OF DEATH, van oferir als visitants 2 concerts acústics.
 Un èxit total! mes de 70.000 asistents.
- Festa de presentació del nou disc d'estudi "MONSTER". 
- Festa KISS com a celebració de aniversari cada novembre.
- Creació d'un "Welcome Pack" per a tots els membres.
- Entrevistar les persones involucrades amb KISS.
- Difusió d'informació actualitzada sobre KISS i el nostre grup a través de les xarxes socials, revistes especialitzades i programes de ràdio.
- Promoció de bandes tribut locals. 
(banda tribut de Barcelona)
(banda tribut de Menorca)
(pack de soci 2012, el podreu trobar al nostre estand a les trobades que anem fent.)