viernes, 12 de diciembre de 2014

GENE SIMMONS A BARCELONA!

Aquest dilluns 15 de desembre, el baixista i vocalista del mític grup Kiss, GENE SIMMONS, rebrà la medalla d'Or del Reial Cercle Artístic de Barcelona en reconeixement a la seva trajectòria musical. El lliurament de la medalla es durà a terme a la seu de la institució a les 20.00hi és un acte tancat als socis.
Prèviament, entre les 18.00hi les 20.00h, Gene Simmons participarà en una acció solidària per recollir fons a benefici d'UNICEF. A la mateixa seu del Reial Cercle, i obert a tot el públic, Gene Simmons signarà autògrafs i es farà fotos personalitzades amb tots aquells fans que ho desitgin i abans hagin comprat una butlleta per al sorteig de dues guitarres elèctriques signades amb el seu nom. La butlleta, per import de 5 €, es podrà comprar o físicament al Reial Cercle oa la plataforma digital Ticketea a partir d'aquest proper dilluns a les 10.00 h.
Disposar d'aquesta butlleta solidari no garanteix poder mantenir una trobada amb l'artista ja que aquest es realitzarà per estricte ordre d'arribada a les 2 hores disponibles per a aquesta acció.
Si algun fan s'anima a maquillar com ho fa el grup, amb la compra d'un bitllet rebrà dos més de regal per participar en el sorteig de la guitarra elèctrica.

1 comentario: